Projectes

Projectes

LOGO SHARPENER TRIO Lletra vermella

THE SHARPENER TRIO (+1)

“The Sharpener Trio” és un homenatge a Scatmo & Ella sorgit de la inquietud de tres amics per la música del duet artístic entre Louis Armstrong i Ella Fitgerald. Amb una posada en escena realment aconseguida on es recrea l’ambient íntim d’un bar de copes dels anys  vint, Gemma Biosca a la veu, Chelo Jimenez a la Trompeta i Martin Ledesma a la Guitarra interpreten clàssics del repertori de la parella artística, sempre amb aquests presents mitjançant projeccions simultànies a l’espectacle i els típics tocs d’humor sorgits de les sinergies que es creen en cada concert.

 

CABARET D’ALT VOLTATGE

IMG-20120319-WA0008

Kurt Weill és el protagonista absolut d’aquest projecte.

A partir de cançons entrelligades de totes les seves òperes i musicals, Gemma Biosca i David Llorens (piano) ens presenten una nova història d’amors i desamors, de bars i gàngsters que enganxa l’espectador des del primer moment.

cadiracabaret

La posada en escena és el que crida més l’atenció, doncs el públic participa en tot moment, no queden relegats a simples espectadors.

Un espectacle que, de ben segur, no us deixarà indiferents.