CV

CV

CV2

Als quatre anys comença els seus estudis musicals i de Piano amb Montserrat Almirall, assolint el Grau Mig del pla d’estudis ’66. Mentrestant, i combinant-ho amb els seus estudis de piano, inicia la carrera de Magisteri musical i paral·lelament també comença a estudiar cant líric. Als 23 anys decideix decantar-se definitivament pel cant, realitzant les proves d’ingrés a l’Escola Superior de Cant del Conservatori del Liceu, on entra a estudiar amb la Mezzosoprano Raquel Pierotti i la soprano Anna Ollet, amb qui finalitzà el Grau Professional de Cant amb màximes qualificacions, i és becada pels Amics de l’Òpera de Sabadell, entrant a formar part del cor d’òpera de la mateixa associació durant la temporada 2007-2008 i realitzant diversos papers solistes durant la temporada sota la direcció de Daniel Martínez.

Obté el Grau Superior de Cant a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on estudia amb la professora Margarida Natividade.
Ha estudiat Harmonia i Anàlisi a Viena (Àustria) amb reconeguts professors de la Universitat de Viena. i rep classes assíduament de la Mezzosoprano Cynthia Sanner, professora de la Julliard School de Nova York.
Ha pres part activa en nombrosos cursos de cant, entre els quals cal destacar els realitzats amb la ja esmentada Cynthia Sanner, la Soprano Claudia Patacca, el tenor Eduard Giménez, la reconeguda Mezzosoprano Teresa Berganza, el Mestre Kurt Widmer, i la Soprano Maria Bisso.
També ha realitzat diversos cursos i seminaris de pedagogia infantil, destacant els de l’Institut Joan Llongueres dels mètodes Rítmica-Jacques Dalcroze i Willems, i els Seminaris Yamaha a l’escola de música Soto Mesa de Madrid.

Com a soprano, ha actuat en nombroses sales i teatres arreu de Catalunya, entre les quals destaquen L’Auditori de Barcelona dins el marc del Festival Internacional de Percussió de Catalunya de l’any 2010; els Teatres La Farándula de Sabadell, Fortuny de Reus, Kursaal de Manresa, Atrium de Viladecans, El Jardí de Figueres, Teatre Principal de Lleida, Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallés i el Teatre-Auditori de Granollers amb les produccions dels Amics de l’Òpera de Sabadell; i al Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges dins del marc dels concerts de la Temporada Regular de Joventuts Musicals, i de forma ininterrompuda des de el 2004 i fins el 2014. També ha participat en diverses produccions operístiques realitzant-hi intervencions solistes com ara les actuacions emmarcades dins l’any commemoratiu a Santiago Rusiñol a Sitges de l’obra operístico-teatral ”L’Alegria que passa” o la producció dels Amics de l’Òpera de Sabadell “Suor Angelica” de Giacomo Puccini. També canta el Cant de la Sibil·la cada 25 de Desembre de forma ininterrompuda des del 2009 a la Parròquia de Sitges.

Com a professora, ha treballat a l’Escola Pia de Sitges realitzant-hi labors pedagógiques musicals, així com també realitzant les activitats extraescolars d’Educació Motriu i Física i dirigint les activitats d’esplai d’estiu. Alhora, ha combinat aquesta activitat pedagògica amb les classes impartides a l’Escola de Música Montserrat Almirall realitzant les àrees d’iniciació-sensibilització musical i iniciacions al piano, i també ha fet classes de Llenguatge Musical i Harmonia dels graus Elemental i Mig a l’Escola de música Liceu-Mataró, vinculada directament al Conservatori Superior de Música del Liceu i recomanada pel mateix conservatori.

En l’actualitat és la Secretària Acadèmica a L’ESCOLA DE MÚSICA de Sant Pere de Ribes, on també desenvolupa la seva tasca docent com a professora de d’Iniciació Musical i Llenguatge Musical, Conjunt instrumental, Cant Cant Coral, Piano i Gralla. Paral·lament, és també grallera en actiu, ha realitzat cursos de formació amb aquest instrument a l’ESMUC i és membre i Secretària General de l’Asociació GTS – Marcets de Sitges. Des d’aquesta associació duu a terme una intensa labor pedagògica de l’instrument, i amb la mateixa ha actuat per tot el país, i Europa amb arranjaments propis i repertori també propi.

Cal esmentar molt especialment la seva col·laboració amb entitats que promouen el fet cultural i músical al país, com és el cas de Joventuts Musicals, d’on n’ha estat la Secretària General de la delegació a Sitges des de l’any 2004 i, fins el 2011 en fou la Presidenta. Des d’aquesta associació, prengué part activa en l’organització de les activitats i events que realitzen, destacant l’organització de les temporades de concerts tant d’estiu com d’hivern des de l’any 2004 i també, des de el 2005, en l’organització del Festival de Música de Sitges – Cicle de Concerts d’Estiu, del qual n’ha ocupat el càrrec de Directora General des de l’any 2008 i fins el 2010.
Actualment, és la Presidenta de la delegació de JM Sant Pere de Ribes.